Despre noi

cort nunta green garden


Evenimente de neuitat

Evenimentele importante din viața fiecăruia dintre noi sunt unicate care necesită o ambianță și un cadru deosebit, care să ne reprezinte și să aibe valoare de amintire.

Centrul de Evenimente Green Garden Events este locul unde visele tale se pot transforma în realitate.

Situat în partea de nord a capitalei la 5 minute de Piața Presei Libere, într-o zonă liniștită și plină de verdeață, te invităm să descoperi secretul unei petreceri de neuitat, alături de o echipă de oameni sufletiști și în același timp buni profesioniști.Organizare unică

Cu o vastă experiență de peste 10 ani, echipa Green Garden iți stă la dispoziție și iți garantează succesul petrecerii mult visate.

Centrul de Evenimente Green Garden Events este alcătuit din Salonul Dorado, situat la parterul societății Infoturism SRL (societatea mamă) și Cortul Green Garden amplasat în grădina alăturată, decorate diferit și pretabile la tematica ta preferată.

salon dorado pentru nunta si botez
nunta la cortul green garden bucuresti


Exclusivitate pentru Nunta și Botezul tău

Green Garden Events este destinat în exclusivitate evenimentelor: nunți, botezuri, evenimente corporate, petreceri private.

Și pentru că ne dorim ca evenimentul tău sa fie unic și să te bucuri de întreaga noastră atenție, aveți EXCLUSIVITATE! Nu organizăm două evenimente în aceeași zi.


*** Green Garden Events își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil și de a selecta clienții. De asemenea, pozele și ofertele sunt cu titlu informativ. Pentru informații, întrebări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați pe contact@greengarden-events.ro sau 0727 791 095.

Despre noi

Situați în partea de nord a capitalei, într-o zonă liniștită și înconjurată de verdeață, GREEN GARDEN EVENTS este locația ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Urmăriți-ne pe Facebook!

Hartă

Rezervă acum!

Contact Green Garden

București, Bd. Poligrafiei Nr.3A, Sector 1, C.P. 18-33, România
Tel: 0727 791 095

Rezervă Acum!!!