ANUNȚ - Dragi clienți și vizitatori, vă aducem la cunoștință că am lansat oferta pentru organizarea evenimentelor în 2021. Detalii și Rezervări: 0727 791 095 sau contact@greengarden-events.ro.

Lista Alergeni Alimentari

Lista Alergeni Alimentari - Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe alimentare

Lista Alergeni Alimentari - Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe alimentare

Ultima actualizare: 26 Februarie 2020 de către Echipa de Administrare - GreenGardenEvents

Informare cu privire la alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația Green Garden Events.

Conform REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, SC INFOTURISM SRL (Green Garden Events) tratează cu maximă responsabilitate alergenii potențiali pe care clienții nostri i-ar putea consuma.

În consecință, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali.

Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină.

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:

1. Cereale care conţin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelţ, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate

2. Crustacee şi produse derivate

3. Ouă şi produse derivate

4. Peşte şi produse derivate

5. Arahide şi produse derivate

6. Soia şi produse derivate

7. Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)

8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia şi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) şi produse derivate

9. Ţelină şi produse derivate

10. Muştar şi produse derivate

11. Seminţe de susan şi produse derivate

12. Dioxid de sulf şi sulfiţi în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru

13. Lupin şi produse derivate

14. Moluşte şi produse derivate


În cazul în care suferiţi de o alergie, vă rugăm să solicitaţi informaţii suplimentare înainte de efectuarea comenzii. Vă mulţumim pentru înţelegere!


Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail contact@greengarden-events.ro .


Pentru informații suplimentare: +40 727 791 095 sau contact@greengarden-events.ro


* Green Garden Events își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil și de a selecta clienții. De asemenea, pozele și ofertele sunt cu titlu informativ. Pentru informații, întrebări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați pe contact@greengarden-events.ro sau 0727 791 095.

** În conformitate cu legislatia in vigoare, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalată o posibilă alergie sau preparatul conține un număr mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!

Despre noi

Situați în partea de nord a capitalei, într-o zonă liniștită și înconjurată de verdeață, GREEN GARDEN EVENTS este locația ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Urmăriți-ne pe Facebook!

Hartă

Rezervă acum!

Contact Green Garden

București, Bd. Poligrafiei Nr.3A, Sector 1, C.P. 18-33, România

Rezervă Acum!!!