Ofertă Crăciun 2019


Green Garden Events este locatia ideala daca doriti sa va surprindeti angajatii sau partenerii de afaceri cu o petrecere de neuitat. Crăciun 2019! Green Garden Events organizează Petrecerea de Firmă - Crăciun 2019 în Bucuresti, Sector 1, zona - Piaţa Presei Libere. Vă invităm la petrecerea firmei de sfârșit de an odată cu serbarea Crăciunului 2019, unde veți petrece cu adevărat românește!!! Evenimentele se pot desfasura pana in data de 21 decembrie 2019.

VARIANTA 1 ♦ MENIU CRACIUN ♦ Preț: 45 Euro (TVA inclus)

Rezervă acum!

VARIANTA 2 ♦ MENIU CRACIUN ♦ Preț: 55 Euro (TVA inclus)

Rezervă acum!

craciun 2019 Bucuresti la Green Garden Events

Salonul Dorado - Green Garden Events

Petrecerea de Crăciun 2019 se organizează în Salonul Dorado. Evenimentele se pot desfasura pana in data de 20 decembrie 2019.

Vezi Galeria Foto


*** Green Garden Events își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil și de a selecta clienții. De asemenea, pozele și ofertele sunt cu titlu informativ. Pentru informații, întrebări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați pe contact@greengarden-events.ro sau 0727 791 095.

Despre noi

Situați în partea de nord a capitalei, într-o zonă liniștită și înconjurată de verdeață, GREEN GARDEN EVENTS este locația ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Urmăriți-ne pe Facebook!

Hartă

Rezervă acum!

Contact Green Garden

București, Bd. Poligrafiei Nr.3A, Sector 1, C.P. 18-33, România

Rezervă Acum!!!