ANUNȚ important!

informare coronavirus covid-19

Green Garden Events și-a suspendat activitatea pentru evitarea răspândirii coronavirus.

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2020 de către Echipa de administrare - GreenGardenEvents

ANUNȚ - Potrivit Decretului de instituire a stării de urgență în România, Green Garden Events și-a suspendat activitatea pentru evitarea răspândirii coronavirus. De asemenea, vă informăm că se vor amâna toate evenimentele programate la Green Garden Events, până la data de 15.05.2020. Această decizie este valabilă până la data de 15.05.2020, existând posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației.
Informații Contact: 0727 791 095 sau contact@greengarden-events.ro.

Echipa Green Garden Events este alături de voi și vă dorește multă sănătate + toate gândurile de bine!


* Green Garden Events își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil și de a selecta clienții. De asemenea, pozele și ofertele sunt cu titlu informativ. Pentru informații, întrebări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați pe contact@greengarden-events.ro sau 0727 791 095.

** În conformitate cu legislatia in vigoare, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalată o posibilă alergie sau preparatul conține un număr mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!

Despre noi

Situați în partea de nord a capitalei, într-o zonă liniștită și înconjurată de verdeață, GREEN GARDEN EVENTS este locația ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Urmăriți-ne pe Facebook!

Hartă

Rezervă acum!

Contact Green Garden

București, Bd. Poligrafiei Nr.3A, Sector 1, C.P. 18-33, România

Rezervă Acum!!!