Ultimele Sâmbete disponibile pentru anul 2019 au o Ofertă Specială!!! 💕💕💕 Detalii și Rezervări: 0727 791 095 sau contact@greengarden-events.ro.

Cortul Green Garden


cort nunta green garden


Eleganţa unei nunți în aer liber, București

Vă oferim posibilitatea de a vă petrece nunta în aer liber la Cortul Green Garden din București, sector1, un cort special creat pentru nunți, botezuri sau oricare alte evenimente din viața dumneavoastră.

Îmbinând eleganța specifică nunților cu intimitatea unui loc retras, Cortul Green Garden elegant decorat cu volane albe și candelabre ce luminează feeric, te invită să petreci o seară de neuitat în mijlocul naturii.

După cum bine știm, nunta la cort trebuie să fie acompaniată de o muzică de calitate, pe un ring de dans generos și îndată povestea ta a devenit adevarată iar valsul mirilor poate să înceapă!Alege să-ți petreci nunta / botezul la cort

O nuntă / botez în aer liber unde ai libertatea de a te plimba în voie pe gazonul verde si bine întreținut, reprezintă deja scenariul unei nunți ALTFEL.

Te așteptăm să te bucuri alături de noi de atmosfera prietenoasă a Cortului Green Garden.


cortul green garden pentru nunta si botez

*** Green Garden Events își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil și de a selecta clienții. De asemenea, pozele și ofertele sunt cu titlu informativ. Pentru informații, întrebări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați pe contact@greengarden-events.ro sau 0727 791 095.

Despre noi

Situați în partea de nord a capitalei, într-o zonă liniștită și înconjurată de verdeață, GREEN GARDEN EVENTS este locația ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Urmăriți-ne pe Facebook!

Hartă

Rezervă acum!

Contact Green Garden

București, Bd. Poligrafiei Nr.3A, Sector 1, C.P. 18-33, România

Rezervă Acum!!!