ANUNȚ - Dragi clienți și vizitatori, vă aducem la cunoștință că am lansat oferta pentru organizarea evenimentelor în 2021. Detalii și Rezervări: 0727 791 095 sau contact@greengarden-events.ro.

Salon Dorado


cort nunta green garden


Eleganță și Calitate pentru un eveniment unic

Cu un decor elegant și de bun gust, pregătit special pentru fiecare eveniment, Salonul Dorado este locul ideal pentru nunta ta.

Ringul de dans special realizat este situat în centru cu mai multe trepte sub nivelul salonului, creând impresia unui amfiteatru.

Lumina feerică și atmosfera caldă și prietenoasă ce emană de peste tot, parcă te invită la dans.Organizare profesională

În acest decor minunat, o echipă de profesioniști (bucătari, ospătari) iți servesc bucate pregătite meticulos în bucătaria proprie.

Salonul Dorado este dotat cu instalație de climatizare, asigurând astfel ambientul perfect pentru reușita evenimentelor organizate.


salon dorado pentru nunta si botez

* Green Garden Events își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil și de a selecta clienții. De asemenea, pozele și ofertele sunt cu titlu informativ. Pentru informații, întrebări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați pe contact@greengarden-events.ro sau 0727 791 095.

** În conformitate cu legislatia in vigoare, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalată o posibilă alergie sau preparatul conține un număr mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!

Despre noi

Situați în partea de nord a capitalei, într-o zonă liniștită și înconjurată de verdeață, GREEN GARDEN EVENTS este locația ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Urmăriți-ne pe Facebook!

Hartă

Rezervă acum!

Contact Green Garden

București, Bd. Poligrafiei Nr.3A, Sector 1, C.P. 18-33, România

Rezervă Acum!!!